Rüter - Grafmonumentenzorg

Onafhankelijke specialisatie op het gebied van grafmonumenten en natuursteen - Facilitaire diensten voor steenhouwerijen en natuursteenbedrijven

donderdag, september 07, 2006

Grafmonumentenzorg.nl: business 2 business ! op Uitvaartbranche.nl, 7 september 2006.

Grafmonumentenzorg.nl heeft haar gespecialiseerde werkzaamheden puur gericht op een b2b-concept voor de Steenhouwerij- en Natuursteenbranche.

Concreet betekent dit dat Grafmonumentenzorg.nl gespecialiseerde werkzaamheden uitvoert voor steenhouwerijen en natuursteenbedrijven door heel Nederland, welke door afstand, mankracht, kosten, e.d. niet op tijd of niet sluitend binnen het bedrijfsconcept uitgevoerd kunnen worden.

Grafmonumentenzorg.nl plaats monumenten voor derden op korte termijn volgens route door heel Nederland. Zij halen monumenten voor begrafenis af binnen een afgesproken gebied voor derden binnen 24 uur. Tevens voeren zij, op afspraak, tal werkzaamheden `op locatie` uit, zoals inscripties stralen, hakken en zetten. Alsmede onderhoud en restauratie.

Dit business-2-business-concept vraagt om flexibiliteit en betrouwbaarheid en dat is precies waar Grafmonumentenzorg.nl voor staat.

Bezoek onze weblog:
http://grafmonumentenzorg.blogspot.com/

Of bel ons eens:
06 51539646

Bron: Uitvaartbranche.nl